Informatie over levering sierbestrating (B-keus)

Levering van Sierbestrating B-keus

Materialen uit de categorie "sierbestrating b-keus" worden standaard geleverd voor €159,-

De levertijd is doorgaans 1-7 werkdagen, indien dit afwijkt door bijvoorbeeld weinig voorraad lichten wij u uiteraard z.s.m. in. 

Het is helaas niet standaard mogelijk om een exacte leverdatum af te spreken, in overleg kunnen we kijken wat er eventueel mogelijk is. Wij kunnen standaard wel een week van levering met u afspreken.

De volgende materialen behoren tot de categorie sierbestrating:

- Tuintegels (B-keus)

- Rockwalling (B-keus)

- Stapelblokken (B-keus)

Wanneer u grote hoeveelheden (b.v. meerdere vrachten) nodig heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]. We zullen dan beoordelen of we met een eventuele korting of gratis de materialen kunnen leveren.

Hoe worden de door mij bestelde materialen geleverd? 

De materialen uit de categorie sierbestrating worden standaard geleverd met een vrachtwagen van 18 meter lang. Het is voor een stenentrailer van 18 meter onmogelijk om smalle straatjes te bereiken. De losplaats is altijd ter beoordeling van de chauffeur, het is van belang dat de chauffeur veilig kan lossen. Uiteraard zal de chauffeur zo dicht mogelijk proberen te lossen op de door uw gewenste losplaats indien dit op een veilige manier mogelijk is. Twijfelt u of een 18 meter lange vrachtwagen uw straat kan bereiken? Neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice, dan kunnen we de losplaats voor u beoordelen. 

Kan ik materialen uit de categorie sierbestrating B-keus zelf afhalen?

Omdat de materialen rechtstreeks af fabriek worden geleverd is het helaas niet mogelijk om zelf de materialen te komen afhalen op onze opslag in Ulft. Vaak gaan de leveringen die wij doen om gemiddeld 10-20 ton, dit zijn gewichten die nagenoeg niet af te halen zijn door particulieren. Vandaar dat wij er voor hebben gekozen om de materialen rechtstreeks af fabriek te leveren. 

Bestellen van materialen uit meerdere categorieën 

Wanneer u materialen uit meerde categorieën wilt bestellen dient u eerst contact op te nemen met onze klantenservice via [email protected]. We dienen hiervoor namelijk de kosten op te vragen. De reden hiervoor is dat wij met verschillende leveranciers werken die af fabriek leveren. Voordeel van de manier waarop wij leveren is dat wij bouwmaterialen tegen een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. Hieronder voorbeelden van combinatiebestellingen:

Betonblokken + Kalkzandsteen lijmblokken

Zand & cement + metselstenen + Kalkzandsteen

B-keus stapelblokken + A-keuze keramische tegels