Opsluitbanden

Filters
36 ProductenPagina 1 van 2

Opsluitbanden

Ga je aan de gang met het bestraten van je tuin of je oprit, dan ben je bij Sierbestrating Ulft aan het juiste adres. Het gebruiken van opsluitbanden zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling en afwerking, maar draagt ook zorg voor het in verband houden van de bestrating. Denk hierbij aan de gelegde klinkers, stenen, grind of looppaden. Door een betonnen rand om de bestrating te plaatsen krijgt het niet de gelegenheid om te verzakken.

Verschillende kleuren en formaten

Opsluitbanden zijn in verschillende afmetingen en kleuren te verkrijgen, de kleuren antraciet en grijs zijn erg populair. Het plaatsen van opsluitbanden zorgt voor een een strakke en nette afwerking. Opsluitbanden zijn in allerlei kleuren en materialen te verkrijgen. Zoals bijvoorbeeld Oud-Hollandse opsluitbanden, op het eerste gezicht zorgt de stroeve tegel uit de serie Oud Hollands voor een sfeer van rust en regelmaat. Je kunt er daarom voor kiezen om het netjes af te werken met Oud-Hollandse opsluitbanden. Ook hebben wij opsluitbanden van hardsteen. Heeft u opsluitbanden nodig? Klik hier om het hele aanbod opsluitbanden te bekijken op onze website. Ook zorgen opsluitbanden voor een mooie afwerking bij uw tuintegels of tuinpad.

Waar gebruik je opsluitbanden voor

Opsluitbanden, zoals de naam het al zegt, deze zijn geschikt voor het opsluiten van uw bestrating en houdt alles netjes op zijn plek zodat het niet kan kan verzakken of verschuiven. Je kunt opsluitbanden ook gebruiken als kantopsluiting om bijvoorbeeld aarde of zand op de juiste plek te houden. De kans op kieren of verzakkingen beperk je doormiddel van het gebruiken van opsluitbanden. De meest verkochte afmetingen zijn 5x15x100 cm en 8x20x100 cm.

 

Goedkope opsluitbanden

Wij bieden voordelige opsluitbanden aan voor bijvoorbeeld rondom uw keramische tegels of pad. De opsluitbanden komen vaak een centimeter lager dan de bestrating te liggen. Wij hebben een divers assortiment opsluitbanden online op onze website, de prijzen hiervan variëren vanaf €3,10 t/m €31,50. De meest gekozen opsluitbanden zijn de grijze, zwarte of de antraciet variant. Als u opsluitbanden wilt bestellen is het eerst belangrijk dat u de juiste afmeting kiest, voor een terras of tuinpad heeft u minimaal de opsluitbanden 15x5x100 cm nodig. Dit is voldoende voor een normale belasting, deze worden tevens ook het meest toegepast.

 

Showroom in Ulft

Voordat u de keuze gaat maken welke opsluitbanden u nodig heeft, is het belangrijk eerst te kijken welke tegels u graag in uw tuin of oprit wil gaan leggen. Daarom heten wij u graag welkom in onze showroom van Sierbestrating Ulft. In de showroom staan rekken met daarin uitsluitend A-keuze tegels van onze leverancier Gardenlux. Wij geven u ook ter plekke advies welke opsluitbanden dan passend zullen zijn voor de tegels of bestrating die u heeft gekozen. Wanneer u de showroom bezoekt zult u worden geholpen met deskundig advies. Indien gewenst kan er na het bezichtigen van de tegels onder het genot van een kopje koffie of een glas fris een offerte op maat voor u worden gemaakt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om u met een zo scherp mogelijke offerte weer naar huis te laten gaan.

In onze showroom is het ook mogelijk om een aantal B-keuze tegels te bezichtigen. Het is dan mogelijk om advies te krijgen over wat de B-keus inhoudt. We zullen u dan voorbeelden laten zien van de “B-keus mankementen”. Wij hebben niet alle tegels die wij aanbieden op onze website te bezichtigen in de showroom. Het is handig om even aan te geven in welke tegel u geïnteresseerd bent, wij kunnen u dan aangegeven of deze te bezichtigen is, zo voorkomen we teleurstellingen en zult u niet voor niks komen kijken.

 

 

Opsluitbanden kopen bij Sierbestrating Ulft

Ons assortiment bevat de juiste opsluitbanden en producten voor elke klus, klik hierom ons gehele assortiment te bekijken. Bent u op zoek naar gecoate tegels, stapelblokken of bouwmaterialen klik dan hier wij hebben niet alleen een uitgebreid assortiment bestrating maar ook andere producten om te bekijken. Heeft u vragen over een product of uw bestelling dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen u graag met uw vraag bij het kopen van opsluitbanden.

Telefonisch bereikbaar op +31 645523782

bereikbaar via mail: [email protected]