Zakelijk kopen betonpoeren

Bent u houthandelaar, hovenier, of internetverkoper? Dan staan wij er voor open om met u een zakelijke samenwerking aan te gaan. Wij kunnen een breed assortiment betonpoeren op (opslag)locatie leveren of eventueel op basis van dropshipping de producten uit onze categorie betonpoeren rechtstreeks bij uw klant op locatie leveren. Wij kunnen u een offerte op maat aanbieden en ook kortingen geven bij afname van grotere aantallen. 

Over ons

Wij produceren onze betonpoeren zelf op onze locatie in Dongen. Ook de bijbehorende stelplaatjes maken wij zelf. Doordat wij scherp kunnen inkopen en de productie nagenoeg in eigen beheer hebben kunnen wij een scherpe prijs bieden aan de tussenhandel. Dagelijks komen er klanten bij ons op locatie langs voor het afhalen van betonpoeren en ook zenden wij dagelijks bestellingen door heel Nederland. Wij kunnen doordat wij beschikken over een grote voorraad snel leveren.

Contact

Wij horen het graag als u openstaat voor een zakelijke samenwerking. U kunt bij interesse contact opnemen via [email protected] of bellen naar 0645523782. Wij nodigen u dan graag bij ons op locatie uit om de poeren te komen bezichtigen en te bespreken wat de mogelijkheden zijn betreft een samenwerking.