Transport en levertijd

Transport en levertijd

Levering van bouwmaterialen

Wanneer u via onze webshop bouwmaterialen besteld zullen deze uitsluitend met een 18-meter lange vrachtwagen worden geleverd vanaf onze leverancier. De kosten van het transport met deze vrachtwagen bedragen € 125,00 (incl. btw) - (voor uitzonderingen lees het kopje "uitzonderingen" op deze pagina). Onze levertijd wordt verwacht op 1-7 werkdagen. 

Beoordeling leverplaats

Wanneer u twijfelt of de 18-meter lange vrachtwagen bij uw leverplaats kan bereiken is het verstandig om hierover meer informatie op te vragen via [email protected]. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk laten weten of het mogelijk is om op deze afleverplaats te kunnen leveren. 

De levertijd

Onze levertijd bedraagt 1-7 werkdagen. Het is helaas niet mogelijk om zelf een leverdatum te kiezen. Op het moment dat wij een leverdatum doorkrijgen van onze leverancier of transporteur zorgen wij er voor dat u deze via mail z.s.m. binnenkrijgt. Doorgaans belt de chauffeur van te voren ook om de laatste punten voor levering nog even met u door te spreken 

Uitzonderingen

Levering bedraagt standaard € 125,00 wanneer u een product uit een en dezelfde categorie besteld. Als u producten uit meerdere categorieën besteld, (bijvoorbeeld cellenbeton + metselstenen) zullen wij hier de transportkosten voor moeten aanvragen en zullen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte stellen. 

Ook wanneer u een grote bestelling plaatst van meer dan 22 palletplaatsen zullen wij de meerkosten voor u moeten opvragen, ook hier zullen we u dan zo snel mogelijk van op de hoogte brengen. 

Levering van 2e keus en restantpartijen

Kosten voor levering van 2e keus en restantpartijen zijn op aanvraag, hieronder een indicatie van de prijs voor levering met kooiaap (meeneemheftruck):

1 pallet: €130,-

2 pallets: €159,-

3 pallets: €185,-

4 pallets: €210,-

5 pallets: €240,-

Levering van gereedschappen

Op onze webshop is een breed assortiment aan gereedschap te vinden die wij bij bestelling zullen verzenden vanaf ons eigen magazijn. Uw pakket zal worden verzonden via een pakketdienst en de kosten daarvan bedragen € 17,50. De levertijd van onze gereedschappen is 1-2 werkdagen