Klachten

Klachten

 

Wanneer u een klacht heeft over een bestelling kunt u hierover contact opnemen met [email protected] onder vermelding van "klacht + ordernummer". Uw klacht zal dan in behandeling worden genomen en er zal binnen 7 dagen inhoudelijk worden gereageerd op uw klacht.

Wanneer er gebreken zijn aan de door u bestelde producten stellen wij het op prijs dat u foto's van deze gebreken aanlevert in de mail zodat wij direct in overleg kunnen gaan met de leverancier van desbetreffend product.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.