Retourneren & Klachten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele of gedeelte van de bestelling, dan krijgt u het niet volledige orderbedrag gecrediteerd (behalve bij levering met 18-meter lange vrachtwagen, transportkosten krijgt u dan niet gecrediteerd). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren van bouwmaterialen:

Omdat het bij bouwmaterialen gaat om materialen die zijn geleverd met een 18-meter lange vrachtwagen en materialen die niet makkelijk te verplaatsen zijn, zijn er andere voorwaarden voor retourneren. 

Voor het retourneren worden de werkelijke transportkosten gerekend. Hoe meer pallets u wilt retourneren, hoe hoger de transportkosten zullen zijn. retourneren kost altijd meer dan de standaard verzendkosten. Voor het opvragen van retourkosten kunt u mailen naar [email protected]

Indicatie kosten transport bij retourneren: €125 per adres en 15% van het aankoopbedrag (bedrag inclusief verzendkosten)

 

Klachten

Bij klachten vragen wij u om contact op te nemen met [email protected]. Wij zullen dan binnen 1-3 werkdagen reageren en proberen om gezamenlijk met u de klacht op te lossen.

"Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected].. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."