Retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele of gedeelte van de bestelling, dan krijgt u het niet volledige orderbedrag gecrediteerd (behalve bij levering met 18-meter lange vrachtwagen, transportkosten krijgt u dan niet gecrediteerd). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Terugsturen van gereedschappen:

Gereedschappen kunnen via de post worden geretourneerd. 

Terugsturen van bouwmaterialen:

Omdat het bij bouwmaterialen gaat om materialen die zijn geleverd met een 18-meter lange vrachtwagen en materialen die niet makkelijk te verplaatsen zijn, zijn er andere voorwaarden voor retourneren. 

Voor het retourneren worden de werkelijke transportkosten gerekend. Hoe meer pallets u wilt retourneren, hoe hoger de transportkosten zullen zijn. retourneren kost altijd meer dan de standaard verzendkosten. Voor het opvragen van retourkosten kunt u mailen naar [email protected]