Stapelblokken

Filters
55 ProductenPagina 1 van 3

Stapelblokken

Uw tuin een andere en frisse uitstraling geven? Met stapelblokken kun je erg makkelijk zelf plantenbakken of borders maken. Of u nou een nostalgische uitstaling wilt creëren of juist een strakke moderne uitstraling, met stapelblokken kunt u erg variëren met verschillende kleuren, formaten of structuren. Zo zijn stapelblokken ook erg veelzijdig te gebruiken voor onder andere bloembakken of blokken langs een pad. Wij bieden daarom ook een ruim en zeer scherp geprijsd assortiment aan en kunnen erg snel leveren, mits voorradig.

Verschillende soorten stapelblokken

Wij hebben een ruime keuze stapelblokken op onze website, hierdoor hebben wij voor elk type tuin de juiste stenen in ons assortiment. Qua afmeting is ons aanbod erg divers en zult u ongetwijfeld de gewenste afmeting blokken bij ons vinden. Een laag muurtje of bloembakken worden vaak gemaakt met het meest gekozen blok, Namelijk de Palissade block 60x15x15cm zwart, Dit zijn betonnen stapelblokken. De bijzondere vorm maakt dat deze steen op verschillende manieren te gebruik is in uw tuin. Zo creëert u een unieke en persoonlijke sfeer in uw muurtjes of verhoogde border en dit geeft een speels effect. Dit blok is ook uitermate geschikt voor het maken van hoogteverschillen of een plantenbak. Ook hebben wij veel diversiteit in ons assortiment op gebied van kleur en structuur. Zo hebben wij strakke stapelblokken voor een moderne tuin met strakke lijnen met een strakke uitstraling of juist getrommelde stapelblokken met een verouderde look. De verouderde look ontstaat dan door het trommelen. De scherpe randen worden zo enigszins afgerond. Deze blokken zijn ook verkrijgbaar in de kleuren antraciet of bruin/zwart.

Toepassingen stapelblokken

De toepassingen voor het gebruiken van stapelblokken zijn talloos, of u nou een bloembak of een verhoging wil maken, dat is allemaal mogelijk. Door de diverse soorten die wij aanbieden kunt u bij ons altijd de gewenste producten bestellen. De verweking is ook zeer eenvoudig dit komt omdat de meeste producten niet gemetseld hoeven te worden. Met de Gardenlux Steenlijm kunt u zelf eenvoudig verwerken en verlijmen. De verwerking met de Gardenlux Steenlijm kan bij bijna alle temperaturen. Dit product is eenvoudig via de webshop te bestellen, klik hier om de Gardenlux steenlijm te bekijken. Gardenlux All Weather Steenlijm is zeer geschikt voor het verlijmen van beton- en natuursteen. De meeste stapelblokken zijn van het materiaal beton of natuursteen gemaakt. Dit is een zeer geschikt materiaal voor het gebruiken van de steenlijm

Voordelen gebruik van stapelblokken

Met stapelblokken in uw tuin kunt u de style compleet veranderen, dit komt omdat ze ideaal zijn voor het maken van vormen hoogtes en afschermingen. Bovendien is het eenvoudig materiaal en snel te verwerken.

Gemakkelijk te verweken

Stapelblokken en muurelementen zijn zeer makkelijk zelf te verwerken. De meeste stapelblokken kunt u zelf zeer eenvoudig verlijmen met steenlijm. Let wel goed op of de ondergrond stevig is om te voorkomen dat de elementen na een tijd niet verzakken. Zorg dus voor een goede fundering en wij raden aan om de stenen dan halfsteens te verwerken voor de stevigheid.

Hoge bouwsnelheid

Stapelblokken toepassen is makkelijker dan het lijkt, door de grote omvang kunt u vaak in een kort tijdsbestek gemakkelijk en snel bijvoorbeeld een mooie plantenbak in uw tuin creëren.

Breed inzetbaar

Of u nou een verhoogde border maakt met muurelementen of afscheidingen, het is allemaal mogelijk met stapelblokken. Daarom zijn ze erg breed inzetbaar en geschikt voor veel projecten.

 

Onderhoudsvrije borders

Mocht u graag een onderhoudsvrije tuin hebben maar hier wel borders in verwerken? Dan is het een optie om stukken in de tuin of uw borders te vullen met grind of split. Dit zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Wij bieden een ruim aanbod grind en split aan met verschillende kleuren en formaten. Klikhier om ons aanbod grind en split te bekijken. Ook verkopen wij betonbielzen, met een betonbiels maak je een een trap, afscheiding of planenbak. Beton is een zeer duurzame grondstof. Het voordeel van betonbielzen is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn.

 

Wat weegt een stapelblok 60x15x15cm?

Het gewicht van een stapelblok 60x15x15 centimeter is ca. 30 kg houdt hier ook rekening mee met het verwerken hiervan.

Stapelblokken kopen bij Sierbestrating Ulft

Wij hebben de juiste stapelblokken en producten voor elke klus van populaire merken , klik hier om ons gehele aanbod te bekijken. Bent u op zoek naar sierbestrating beton, cellenbeton, kalkzandsteen of metselstenen of b-keus stapelblokken? Klik dan hier om ook andere producten te bekijken. B-keus zijn ook nieuwe stapelblokken alleen kunnen deze afwijken qua maat of kleur ten opzichte van een A keus blok. Heeft u vragen over een product of uw bestelling dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen u graag met uw vraag bij het kopen.

Telefonisch bereikbaar op +31 645523782

bereikbaar via mail: [email protected]