Showroom Sierbestrating Ulft

Showroom Sierbestrating Ulft

Wij heten u graag welkom in onze showroom van Sierbestrating Ulft. In de showroom staan rekken met daarin uitsluitend A-keuze tegels van onze leverancier Gardenlux. Wanneer u de showroom bezoekt zult u worden geholpen met deskundig advies. Indien gewenst kan er na het bezichtigen van de tegels onder het genot van een kopje koffie of een glas fris een offerte op maat voor u worden gemaakt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om u met een zo scherp mogelijke offerte weer naar huis te laten gaan.

 

Bezichtigen B-keuze tegels

In onze showroom is het ook mogelijk om een aantal B-keuze tegels te bezichtigen. Het is dan mogelijk om advies te krijgen over wat de b-keus inhoudt. We zullen u dan voorbeelden laten zien van de “B-keus mankementen”. Wij hebben niet alle tegels die wij aanbieden op onze website te bezichtigen in de showroom. Het is handig om even aan te geven in welke tegel u geïnteresseerd bent, wij kunnen u dan aangegeven of deze te bezichtigen is.

Openingstijden

Overdag

Donderdag: 8.30 – 16.30

Vrijdag: 8.30 – 16.30

Vaste koopavond

Woensdag: 18.30 – 21.00

Op afspraak & in avonduren

Het is ook mogelijk om van maandag t/m vrijdag in de avonduren op afspraak langs te komen. Hiervoor kunt naar ons bellen, whatsappen of mailen. Ook is het mogelijk om op zaterdag tussen 9.00 en 13.00 een afspraak te maken.

Afspraak maken?

Wanneer u geïnteresseerd bent in het bezoeken van de showroom kunt u een afspraak maken via [email protected], het contactformulier of bellen/Whatsappen naar 0645523782.

Wij verheugen ons er op om u te ontvangen in onze showroom!