Terrastegels

Voordeligbouwen.com biedt een groot assortiment terrastegels aan. Wij verkopen vanuit Sierbestrating Ulft het gehele A kwaliteit assortiment van Gardenlux. Ook houden wij ons bezig met de verkoop van B-keus partijen, dit zijn partijen die tot wel 50% goedkoper zijn dan A-keuze terrastegels.

Soorten terrastegels

Terrastegels zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en afmetingen. Met mooie tegels in uw tuin heeft u jarenlang plezier van uw nieuwe tuin, de uitstraling van uw tuin wordt namelijk grotendeels door de terrastegels bepaalt. Buiten de verschillende kleuren en de verschillende maten is er ook een ruime keuze betreft het type terrastegel dat u kunt uitkiezen. Het meest gekozen formaat terrastegel is 60x60.

Zo kunt u kiezen voor keramische tegels, betonnen tegels, natuursteen tegels. Binnen deze categorieën is er ook weer een voldoende keuze. Keramische tegels zijn te krijgen in verschillende diktes, ook kan er gekozen worden voor een keramische tegel met een betonnen onderlaag. Bij de betonnen terrastegels kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld geïmpregneerde, gecoate of Oud Hollandse tegels. Ons assortiment natuursteen terrastegels bestaat uit voornamelijk Flagstones, dit zijn tegels die gebruikt kunnen worden voor een compleet terras of als mooie staptegels. In onderstaande alinea's is er meer informatie te vinden over de diverse soorten terrastegels

Betonnen terrastegels

Terrastegels van beton zijn de ideale keuze voor uw nieuwe terras. Betontegels zijn de meest gekozen tegels tegenwoordig voor het terras. Een betontegel is relatief goedkoop en er zijn verscheiden kleuren en afmetingen waar uit gekozen kan worden. Wij verkopen geïmpregneerde, gecoate en Oud Hollandse betontegels.

Geïmpregneerd & Gecoate tegels: Bij deze tegels zit er een bewerkte bovenlaag op het oppervlak van het beton. Deze laag zorgt ervoor dat vuil wordt afgestoten.

Oud Hollandse tegels: Oud Hollandse tegels staan bekend om hun open structuur. Dit geeft de tegels een authentieke en moderne uitstraling. Ook staan deze tegels bekend om het grote formaat waarin ze verkocht worden. Bekende formaten zijn 100x100cm en 808x80cm.

Keramische terrastegels

Een keramische tuintegel is de ideale keuze wanneer u wilt gaan voor terras dat onderhoudsvriendelijk is en een lange tijd meegaat. Keramische terrastegels staan bekend om hun unieke uitstraling, kortom een keramische tegel staat garant voor absolute topkwaliteit. Andere grote voordelen van deze tegels zijn onder andere dat ze vorstbestendig zijn en ook bestand zijn tegen krassen. Keramische terrastegels zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Ook zijn deze tegels in diverse diktes te bestellen, enkele voorbeelden zijn 4cm, 3cm en 2cm dik. Ook zijn er tegels beschikbaar met een ondergrond van beton. Kortom bieden wij een ruim assortiment aan met diverse formaten, diktes en kleurstellingen.

Natuursteen terrastegels

Natuursteen terrastegels zijn altijd uniek en worden gekenmerkt door hun grillige structuur. Qua formaat, kleur en vorm. De tegels zijn ideaal om te gebruiken wanneer u een tuin in mediterrane stijl wilt laten aanleggen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen flagstones en staptegels. Flagstones hebben een onregelmatig formaat omdat ze gekapt zijn. Staptegels worden in de groeve al op maat gezaagd. Op het terras is het verstandig om natuursteen tegels te verwerken met een minimale voeg. Voor het maken van een pad is het gebruik van losse staptegels ideaal. Kortom bieden wij een ruim assortiment aan betreft natuursteen tegels. Wilt u een mooie mediterrane tuin creëren of een uniek looppad, maak dan zeker gebruik van een van onze natuursteentegels.

Showroom in Ulft

In de showroom van Sierbestrating Ulft is een deel van het ruime assortiment tegels van Gardenlux te zien. In totaal hebben wij nu 10 showrekken staan met daarin zowel bestrating als tuintegels. Wij hebben 8 rekken met daarin tegels en bestrating van Gardenlux en 2 rekken met B-keus tegels die vaak tot wel 50% goedkoper zijn dan A-keuze tegels. Terrastegels kiezen doet u gemakkelijk bij Sierbestrating Ulft.

Bent u op zoek naar een mooie en betaalbare tuintegel? Kom langs in Ulft en geniet van een kop koffie en een uitgebreid advies. Indien gewenst verlaat u de showroom met een zo scherp mogelijke offerte! Maak een afspraak via [email protected] of bel naar 0645523782.

Terrastegels kopen bij Sierbestrating Ulft

Ons assortiment bevat de juiste tegels en bijproducten voor elke klus, klik hier om ons gehele assortiment te bekijken. Bent u op zoek naar gecoate tegels, stapelblokken of bouwmaterialen klik dan hier wij hebben niet alleen een uitgebreid assortiment bestrating maar ook andere producten om te bekijken. Heeft u vragen over een product of uw bestelling dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen u graag met uw vraag bij het kopen van opsluitbanden.

Telefonisch bereikbaar op +31 645523782 - Bereikbaar via mail: [email protected]