Stapelblokken

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Stapelblokken 

Linia Palissade stapelblokken zijn rechthoekige blokken die vaak gebruikt worden in tuinen voor erfafscheidingen, tuinmuurtjes of plantenbakken. Linia Palissade stapelblokken zijn in verschillende formaten en kleuren leverbaar.  

Wat zijn B-keus stapelblokken?

Ons assortiment bestaat uit zowel A- en B-keuze blokken. B-keus is vaak ruim 50% goedkoper dan dezelfde variant in A-keus. B-keus blokken zijn door de fabrikant afgekeurd als A-keuze. Het kan voorkomen dat de B-keus blokken lichte beschadigingen, kleurverschillen of maatafwijkingen bevatten. Wij adviseren om minimaal 10% extra te bestellen. Mocht u 10% meer dan benodigd besteld hebben en u komt alsnog genoeg goede blokken tekort? Dan leveren wij u de benodigde blokken na of wij crediteren u het bedrag voor deze blokken.

Verschillende toepassingen 

Stapelblokken kunnen op verschillende manieren in de tuin worden gebruikt. Hier zijn enkele veel voorkomende toepassingen: 

  • Erfafscheidingen: Stapelblokken kunnen worden gebruikt om erfafscheidingen te bouwen. 
  • Tuinmuurtjes: Stapelblokken kunnen worden gebruikt om een tuinmuur te bouwen, die een mooie achtergrond vormt voor de tuin en ook fungeert als een stevige ondersteuning voor terras of oprit. 
  • Terrassen: Stapelblokken kunnen worden gebruikt voor de opbouw van een terras. Dit zorgt voor een stevige en duurzame basis en kan ook worden gebruikt als een mooie achtergrond voor de tuin. 
  • Opritten: Stapelblokken kunnen worden gebruikt voor de opbouw van een oprit. Dit zorgt voor een stevige en duurzame basis en kan ook worden gebruikt als een mooie achtergrond voor de tuin. 
  • Zitplekken: Stapelblokken kunnen worden gebruikt om zitplekken te creëren in de tuin. Dit kan worden gebruikt als een mooie plek om te ontspannen en te genieten van de tuin. 

Stapelblokken bezichtigen in onze showroom  

Het is ook mogelijk om stapelblokken te komen bezichtigen bij ons in de showroom. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom. LET OP: niet alle stapelblokken die op de website staan zijn te bezichtigen bij ons in de showroom, wij adviseren daarom om altijd eerst contact op te nemen.  

Online bestellen   

Het voordeel van online bestellen is dat de bestelde sierbestrating binnen 1-7 werkdagen bij u afgesproken locatie bezorgd worden. Ook nemen wij voor levering altijd contact met u op. Dit maakt het kopen van sierbestrating een stuk makkelijker.