Wat zijn snelbouwblokken?

Snelbouwblokken zijn een ideale oplossing wanneer u snel en goedkoop wilt bouwen. Snelbouwblokken worden gemaakt van gebakken klei. De blokken zijn gemakkelijk te verwerken en staan bekend om de sterke isolatiewaarden. 

Verkoop van actie producten op onze webshop

Wij verkopen snelbouwstenen van de Duitse fabrikant JUWO. De snelbouwblokken die wij verkopen zijn om verschillende redenen afgekeurd als 1e keus. Het kan hierbij gaan om een uitloop van een bepaalde maat of snelbouwstenen met een iets lagere druksterkte die nog prima te gebruiken zijn. Ook kan het voorkomen dat er wat kleine haarscheurtjes op de blokken te vinden zijn. De blokken zijn uitermate geschikt voor het bouwen van bijvoorbeeld een garage of aanbouw, maar ook voor het bouwen van een complete woning zijn JUWO snelbouwblokken uitermate geschikt!

Klik hier voor onze actuele acties!

De voordelen van bouwen met JUWO Snelbouwblokken?

     1. Creëren van een comfortabel binnenklimaat

Doordat de JUWO snelbouwblokken worden gekenmerkt door een uitstekende warmte isolatie en een lange warmteopslag kan er doormiddel van deze blokken een comfortabel binnenklimaat worden gecreerd. De huistemperatuur zal door de snelbouwblokken relatief constant blijven. Zo is uw woning in de zomer bestand tegen de hitte en tegen de kou in de winter. De reden van deze positieve punten is te vinden in het feit dat de blokken zijn gemaakt van gebakken klei. Een blok gemaakt van gebakken klei heeft meer massa dan andere denkbare materialen en slaat daarom warmte of koelte beter op.

     1. Goedkoop en duurzaam bouwen

Met de snelbouwstenen van JUWO kan er snel, goedkoop en duurzaam worden gebouwd. Doordat de snelbouwblokken droog en vormvast zijn kan er zonder lange wachttijd worden bepleisterd. Doordat de blokken een hoge isolatiewaarde hebben kan er ook bespaard worden om verwarmingskosten. Op den duur is het ook uitgesloten dat er beschadigingen in de vorm van scheuren of schimmel zullen verschijnen op de blokken.

     1. Geluidsisolerend en 100% brandveilig

JUWO snelbouwblokken hebben een hoge geluidsisolatie, dit geld voor zowel de buiten als binnenmuren. Ook zijn de blokken 100% brandveilig, de blokken zijn onbrandbaar en er komen geen giftige gassen vrij wanneer er een brand ontstaat in een woning of garage gebouwd van JUWO snelbouwblokken

Wij bieden ook bijbehorende lijm en gereedschap aan voor de verwerking van de blokken.

Snelbouwblokken kopen bij Voordeligbouwen.com

Heeft u vragen over een product of uw bestelling dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen naar [email protected]

Telefonisch bereikbaar op +31 645523782