Showroom

Showroom 

 

Steen keuze 

De uitstraling van een woning wordt voornamelijk bepaald door de gevelstenen. Het is daarom van belang dat je een goede keuze maakt wanneer je de steen je voor je gevel kiest. Om deze reden heeft voordeligbouwen.com een showroom ingericht waar je de gewenste stenen goed kunt bekijken, dit maakt het maken van een keuze een stuk makkelijker want de keuze is enorm. Bent u opzoek naar vormbak stenen of handvorm stenen van steenfabriek De Rijswaard kom dan gerust langs voor het bekijken van de metselstenen.

Afspraak maken 

Klik hier voor het maken van een afspraak om de showroom te bezoeken. Wij zullen u deskundig advies geven over de gewenste stenen en kunnen u hierna gelijk een scherpe prijsopgave meegeven. Wij hebben een groot aantal stenen uit ons assortiment in onze showroom.  LET OP: niet alles wat op de website staat is te bezichtigen in de showroom.

 

De Rijswaard Texture designer 

De Rijswaard heeft een ruim assortiment aan metselstenen in verschillende prijsklassen.

In de Texture designer van De Rijswaard is het mogelijk om kleuren en formaten in 3D te zien. Met deze tool krijg je een duidelijk beeld hoe bepaalde kleuren combinaties eruit zullen zien, hierdoor kun je makkelijker een keuze maken. Klik hier om het uit te proberen.

 

Engels Brixmix  

Ook heeft Engels baksteen een ruim assortiment aan metselstenen in verschillende prijsklassen. 

 Deze zijn allemaal te combineneren met verschillende voegkleuren of structuren in de brixmix. Met deze tool krijg je een duidelijk beeld hoe bepaalde kleurcombinaties eruit zullen zien, hierdoor kun je makkelijker een keuze maken. Klik hier om het uit te proberen.