Grastegels

Grastegels kunnen per e-mail of telefonisch worden besteld. Het is ook mogelijk om een offerte aanvraag te doen per e-mail. Grastegels kunnen mits voorradig worden geleverd binnen 1-7 werkdagen tegen een vast tarief van €159,99. Bij bestellingen onder de €500 zijn wij helaas genoodzaakt om een kleine ordertoeslag van €39,99 te berekenen. Hieronder is een prijslijst te vinden (genoemde bedragen zijn inclusief BTW).

Grastegel Geribbeld 600x400mm (120mm dik) Besteleenheid per 4 stuks Prijs per stuk €4,66
   
Grastegel Glad 600x400mm (120mm dik)Besteleenheid per 4 stuks Prijs per stuk €4,66
   
Grastegel Geribbeld 600x400mm (100mm dik) Besteleenheid per 4 stuks Prijs per stuk €4,32
   
Grastegel Glad 600x400mm (100mm dik)Besteleenheid per 4 stuks Prijs per stuk €4,32

 

 

Grastegels

Betonnen grastegels zijn perfect te gebruiken wanneer u verharding wil combineren met een natuurlijke uitstraling. Gras kan vrijwel door 50% van de grastegels omhoog groeien. Door de open structuur is het ook mogelijk om te bewateren en op die manier tot een optimale groei te komen, wanneer het gras door de tegels groeit is het geen enkel probleem om hier vervolgens overheen te gaan met de grasmaaier. Indien de grastegels gebruikt gaan worden voor zware belasting raden wij aan om een fundering hieronder aan te brengen. Bij voorkeur een laag van ongeveer 15 cm puingranulaat en daarboven ongeveer 5cm zand. Wij raden aan om de fundatie breed genoeg te maken om verschuiving te voorkomen. Indien u grasgroei wilt bevorderen kunt u ervoor kiezen de grastegels te bestrooien met graszaad, door de half open structuur zal dit geleidelijk aan netjes omhoog groeien door de tegels heen.

Grastegels vindt u bij ons op de website in verschillende formaten, ook bieden wij grastegels aan met een geribbelde structuur. Bij grastegels bent u altijd verzekerd van een stabiele ondergrond.

 

Verschillende soorten grastegels

Grasbetontegels zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en formaten en zorgen voor prachtige bestrating in uw tuin. Deze grastegels zijn allemaal voor verschillende doeleinde te gebruiken. Lees daarom altijd eerst de beschrijving van het product. De betonnen grastegels en de kunststof grastegels worden allebei van twee materialen gemaakt. Zowel de betonnen grastegels als de kunststof grastegels hebben allebei dezelfde toepassingen. Ook dient er op gelet te worden dat na het zagen of frezen geen stukken asfalt blijven zitten. Hierdoor kan er namelijk breuk voorkomen en dit zal als gevolg leiden tot een ongelijke oplegging.

Kunststof grastegels (kunststof tegels) zijn ook geschikt voor het maken van een oprit waar auto's op komen te staan. Bekijk bij de aanschaf van kunststof grastegels goed naar de variant van de kunststof grastegel die u kiest, er zijn meerdere varianten en deze zijn niet allemaal geschikt voor het aanleggen van een oprit. De draagkracht van een kunststof grastegel kan minder zijn dan de draagkracht van een betonnen grastegel. Bij ons in het assortiment is uitsluitend de betongrastegel te vinden, wij verkopen geen kunststof grastegel. Wanneer u kiest voor kunststof grastegels kunt u kiezen uit verschillende kleuren, echter is dit niet het geval bij betonnen grastegels. Grastegels van beton zijn wel een stuk sterker ten op zichten van kunststof grastegels. Mocht u toch opzoek zijn naar kunststof grastegels adviseren wij deze online elders te bestellen.

Grasbetontegels worden aangebonden in verschillende soorten, zo bieden wij de geribbelde grastegels aan en de gladde grastegels. Het verschil tussen deze twee varianten is dat de geribbelde grastegel gebruikt kan worden bij het aanleggen van bermen, om op deze manier het verkeer te remmen verkeer remmend). De gladde grastegels zijn voor terrassen of opritten geschikt. Vaak hoeft dit niet verkeer remmend te zijn. De prijzen van de grastegels variëren, dit heeft te maken met het verschil van hoogte van de tegels.

Grastegels zijn verkrijgbaar in 60x40x10cm en 60x40x12cm. Klik hier om het assortiment grastegels te bekijken.

Voordelen grastegels

 • Geschikt voor autoparkings en zwaar vrachtverkeer

  De grasbetontegels worden (zoals de naam al aangeeft) gemaakt van beton. Hierdoor zijn ze erg sterk en geschikt voor autoparkings en zwaar vrachtverkeer.

 • Mooie uitstraling

  De combinatie van natuur en tegels zorgt voor veel groen en een effectief gazon wat ook na een regenbui ook nog te berijden is met de auto zonder dat het gras kapot wordt gereden.

 • Verweking is gemakkelijk

  De verweking is zeer eenvoudig, door de grote afmeting is het gemakkelijk om snel een groot oppervlakte te bestraten.

 • Snel leverbaar

  Grastegels zijn snel leverbaar na bestelling wordt er binnen 1-7 werkdagen geleverd.

 • Veelzijdig te gebruiken

  Ze worden voornamelijk toegepast bij paden, parkeerplaatsen, tuinpaden, tuinen, opritten en bermen. Grastegels zijn dus uitstekend geschikt voor verschillende toepassingsdoeleinde.

 • Betaalbaar

  Wij bieden grastegels aan tegen de laagste prijs. Prijzen grastegels variëren tussen de €15,- en 20,- per m2. Grastegels zijn dus een erg betaalbare oplossing voor uw project.

Showroom

Wij heten u graag welkom in onze showroom . In de showroom staan rekken met daarin verschillende soorten tegels en bestrating, ook horen daar natuurlijk onze grastegels bij. Wanneer u de showroom bezoekt zult u worden geholpen met deskundig advies. Indien gewenst kan er na het bezichtigen van de tegels onder het genot van een kopje koffie of een glas fris een offerte op maat voor u worden gemaakt.

Levering grastegels

Wanneer u grastegels online besteld bij ons houd er dan rekening mee dat grastegels niet op pallets geleverd zullen worden. indien u er wel graag pallets onzer wil hebben moet u deze zelf regelen en klaar leggen zodat onze chauffeur deze daarop kan lossen. Zie hieronder een voorbeeld van een levering van grastegels op pallets.

Pallets

Houd er rekening mee dat een grastegel ongeveer 33kg weegt, wanneer u pallets klaar gaat leggen denk dan aan het gewicht wat de pallet kan hebben. een pallet grastegels weegt al gauw meer dan 2000 kilo.

Online bestellen 

Het voordeel van online bestellen is dat de bestelde bouwmaterialen binnen 1-7 werkdagen bij u afgesproken locatie bezorgd worden. Ook nemen wij voor levering altijd contact met u op. Dit maakt het kopen van bouwmaterialen een stuk makkelijker.

Toepassing van grastegels

Het grote voordeel bij de aanleg van onze grastegels is dat de toepassing van grastegels erg uit een lopend is. Dit is omdat grastegels veel worden gebruikt op openbare plekken maar ook op privé plekken. Grastegels kunnen gebruikt worden voor paden, parkeerplaatsen, tuinpaden, tuinen, bermen of een oprit.

Wanneer de beton tegels goed liggen kunt u ze nog aan trillen indien dit nodig is. Wanneer de ondergrond klaar is gemaakt gaat het leggen van de tegels erg snel, een stevige ondergrond zorgt voor een strak geheel en hiermee voorkomt u verzakkingen, het is dus erg belangrijk dat de grond goed is.

Voor advies omtrent toepassingen en aanleg of verwerking van uw gras tegels kunt u altijd contact met ons opnemen via de klantenservice hier helpen onze deskundige u graag.

 

 

Grastegels kopen bij voordeligbouwen.com

Ons assortiment bevat de juiste grastegels en producten voor elke klus, klik hier om ons gehele assortiment te bekijken. Grastegels worden per 4 verkocht en niet per pallet.

Bent u op zoek naar bouwmaterialen of bestrating klik dan hier om ook andere producten te bekijken. Heeft u vragen over een product of uw bestelling dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen u graag met uw vraag bij het kopen van grasbetontegels.

Telefonisch bereikbaar op +31 645523782

bereikbaar via mail: [email protected]