Grastegels

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Grastegels

Betonnen grastegels zijn perfect te gebruiken wanneer u verharding wil combineren met een natuurlijke uitstraling. Gras kan vrijwel door 50% van de grastegels omhoog groeien. Door de open structuur is het ook mogelijk om te bewateren en op die manier tot een optimale groei te komen.

Grastegels vindt u bij ons op de website in verschillende formaten, ook bieden wij grastegels aan met een geribbelde structuur. Bij grastegels bent u altijd verzekerd van een stabiele ondergrond.

Verschillende soorten grastegels

Grastegels zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en formaten en zorgen voor prachtige bestrating in uw tuin. Deze grastegels zijn allemaal voor verschillende doeleinde te gebruiken. Lees daarom altijd eerst de beschrijving van het product. De betonnen grastegels en de kunststof grastegels worden allebei van twee materialen gemaakt. Zowel de betonnen grastegels als de kunststof grastegels hebben allebei dezelfde toepassingen.

Kunststof grastegels (kunststof tegels) zijn ook geschikt voor het maken van een oprit waar auto's op komen te staan. Bekijk bij de aanschaf van kunststof grastegels goed naar de variant van de kunststof grastegel die u kiest, er zijn meerdere varianten en deze zijn niet allemaal geschikt voor het aanleggen van een oprit. De draagkracht van een kunststof grastegel kan minder zijn dan de draagkracht van een betonnen grastegel. Bij ons in het assortiment is uitsluitend de betongrastegel te vinden, wij verkopen geen kunststof grastegel.

Grastegels worden aangebonden in verschillende soorten, zo bieden wij de geribbelde grastegels aan en de gladde grastegels. Het verschil tussen deze twee varianten is dat de geribbelde grastegel gebruikt kan worden bij het aanleggen van bermen, om op deze manier het verkeer te remmen verkeer remmend). De gladde grastegels zijn voor terrassen of opritten geschikt. Vaak hoeft dit niet verkeer remmend te zijn. De prijzen van de grastegels variëren, dit heeft te maken met het verschil van hoogte van de tegels.

Grastegels zijn verkrijgbaar in 60x40x10cm en 60x40x12cm. Klik hier om het assortiment grastegels te bekijken.

Voordelen grastegels

 • Geschikt voor autoparkings en zwaar vrachtverkeer

  De grasbetontegels worden (zoals de naam al aangeeft) gemaakt van beton. Hierdoor zijn ze erg sterk en geschikt voor autoparkings en zwaar vrachtverkeer.

 • Mooie uitstraling

  De combinatie van natuur en tegels zorgt voor veel groen en een effectief gazon wat ook na een regenbui ook nog te berijden is met de auto zonder dat het gras kapot wordt gereden.

 • Verweking is gemakkelijk

  De verweking is zeer eenvoudig, door de grote afmeting is het gemakkelijk om snel een groot oppervlakte te bestraten.

 • Snel leverbaar

  Grastegels zijn snel leverbaar na bestelling wordt er binnen 1-7 werkdagen geleverd.

 • Veelzijdig te gebruiken

  Ze worden voornamelijk toegepast bij paden, parkeerplaatsen, tuinpaden, tuinen, opritten en bermen.

Toepassing van grastegels

Het grote voordeel bij de aanleg van onze grastegels is dat de toepassing van grastegels erg uit een lopend is. Dit is omdat grastegels veel worden gebruikt op openbare plekken maar ook op privé plekken. Grastegels kunnen gebruikt worden voor paden, parkeerplaatsen, tuinpaden, tuinen, bermen of een oprit.

Wanneer de beton tegels goed liggen kunt u ze nog aan trillen indien dit nodig is. Wanneer de ondergrond klaar is gemaakt gaat het leggen van de tegels erg snel, een stevige ondergrond zorgt voor een strak geheel en hiermee voorkomt u verzakkingen, het is dus erg belangrijk dat de grond goed is.

Voor advies omtrent toepassingen en aanleg of verwerking van uw gras tegels kunt u altijd contact met ons opnemen via de klantenservice.

 

Grastegels kopen bij voordeligbouwen.com

Ons assortiment bevat de juiste grastegels en producten voor elke klus, klik hier om ons gehele assortiment te bekijken. Grastegels worden per 4 verkocht en niet per pallet.

Bent u op zoek naar bouwmaterialen of bestrating klik dan hier om ook andere producten te bekijken. Heeft u vragen over een product of uw bestelling dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen u graag met uw vraag bij het kopen van grasbetontegels.

Telefonisch bereikbaar op +31 645523782

bereikbaar via mail: [email protected]